Foto — Aiga Rēdmane

Modes zīmols «ZIB*» nācis klajā ar jauno 2017.–2018. gada rudens–ziemas apģērbu kolekciju «Ilūzija», kuru rotā koša, ar ģeometriskiem elementiem piesātināta apdrukas grafika.

Ziņas Fold 2. oktobris, 2017

«ZIB*» jaunās kolekcijas tērpi mainās ikreiz, kad uz tiem skatāmies. Sirreālas ainavas, plūstošas debesis un sapņainie tēli šķiet atšķirīgi un rada arvien jaunu grafisko vīziju. Kā ierasts, zīmola tērpos dominē dzīvespriecīgas krāsas, koši akcenti un smalkas sievišķīgas detaļas. Jaunais tērpu klāsts ir daudzveidīgs — tajā ir gan spilgtas un drosmīgas, gan piesātināti tumšas un noslēpumainas, gan rotaļīgi valdzinošas kleitas, svārki un legingi. Apģērbi ir veidoti no sublimācijas tehnikā apdrukāta poliestera, kolekcija tiek izmantots arī samts, tills, elastīga trikotāža un citi audumi.

Modes zīmols «ZIB*» kopš 2012. gada piedāvā vairākas apģērbu kolekcijas gadā, kā arī attīsta inovatīvus produktus un aktīvi iesaistās sadarbības projektos. Zīmola dizaineru komandā ir četras tekstilmākslinieces, Latvijas Mākslas akadēmijas Tekstilmākslas katedras absolventes — Inga Priedīte, Baiba Šauriņa, Līva Liniņa un Irēna Andrejeva.

Vairāk par «ZIB*» jauno kolekciju «Ilūzija» iespējams uzzināt zīmola interneta veikalā.