Foto — Mārtiņš Cīrulis, stils — Santa Pīlēna

Bērnu modes zīmols «Paade Mode» piedāvā aktuālo rudens–ziemas kolekciju «World is round», kuru iedvesmojuši sniegoti meži un pasaules kultūras mantojums. Apģērbu sēriju papildina mākslinieces Brigitas Strodas veidotas galvas rotas.

Ziņas Fold 28. jūlijs, 2017

«Paade Mode» rada tērpus gados jauniem, brīviem un izsmalcinātiem modes cienītājiem, kuri ir gatavi nodoties pasaules iepazīšanai skaistā, ērtā un kvalitatīvā apģērbā. Zīmola kolekcijā «World is round» vērojamas 20. gadsimta sākuma Parīzes iezīmes — rakstnieces, mākslas kolekcionāres un mecenātes Ģertrūdes Stainas (Gertrude Stein) bērnu literatūras modernisma estētika. Klasiski apģērbu silueti mijas ar drosmīgām apdrukām un kontrastējošām detaļām, savukārt piesātināto zemes toņu paleti bagātina tekstūru dažādība un spilgti metāliski akcenti.

«Paade Mode» zīmola vērtības saistāmas ar lēnās modes principiem, tādēļ ražošanas detaļām un materiālu kvalitātei tiek pievērsta īpaša vērība. Jaunā kolekcija ir veidota no «Liberty» zīmola audumiem, taustei patīkamas Portugāles kokvilnas, maigas Japānas merīnvilnas, Itālijas alpakas, kā arī samta, zīda un mohēras. Jauno kolekciju papildina īpaši veidoti izšuvumi un žakarda adījumu raksti. «Paade Mode» galvenā dizainere ir Linda Raituma.

Sezonas jaunums ir kroņu kolekcija, kas radīta sadarbībā ar mākslinieci Brigitu Strodu. Tās ir greznas, rotaļīgas un ar rokām darinātas galvas rotas, kas iemieso no paaudzes paaudzē nodotas vērtības.

«Paade Mode» ir starptautiski atpazīstams un godalgots bērnu modes zīmols, kas apvieno tradīcijas un inovatīvus nozares sasniegumus. Zīmola apģērbu var iegādāties ASV, Lielbritānijā, Vācijā, Francijā, Itālijā, Beļģijā, Nīderlandē, Austrālijā, Dienvidkorejā, Honkonga, Japānā, Krievijā, kā arī Saūda Arābijā un Izraēlā.