Foto — Aiga Rēdmane

Bērnu modes zīmols «Paade Mode» nācis klajā ar aktuālo 2019.–2020. gada rudens–ziemas kolekciju «Mixtape», ko iedvesmojusi daudzpusīgā mūzikas pasaule. Jaunajā kolekcijā ietilpst gan silti, omulīgi adījumi, gan svinīgi un izsmalcināti tērpi puikām un meitenēm.

Ziņas Fold 22. augusts, 2019

«Mūzika ir visur. Katram stilam un gaumei ir savs ritms, melodija, vārdi. Un vienlaikus mūzika ir tā, kas mūs vieno, ar ko vēlamies dalīties,» «Paade Mode» radošā komanda atklāj impulsus, kas pamudinājuši veidot zīmola jaunāko kolekciju «Mixtape». 2019.–2020. gada rudens–ziemas kolekcijā apvienoti atšķirīga stila apģērbi dažādām dzīves situācijām, ko iedvesmojuši filmu skaņu celiņi, populārā mūzika un dziesmas, kas vienkārši turpina skanēt galvā. «Paade Mode» komanda nav vairījusies savā kolekcijā miksēt ietekmes no vairākiem laikmetiem, kombinējot asociācijas ar 1990. gadu popmūziku, džezu no 1920. gadiem, klasiskas un romantiskas melodijas. Kā ierasts, arī «Mixtape» atklājas zīmolam raksturīgais romantiska, nepieradināta un moderni izsmalcināta stila kokteilis. Jaunā kolekcija ietver plašu apģērbu klāstu — šarmantas kleitas un svārkus, sarafānus, apjomīgus adījumus, kā arī jakas un bikses puišiem. Arī krāsu gammā vērojams plašs spektrs, sākot no košiem un drosmīgiem līdz tumši piesātinātiem toņiem un audumiem, ko rotā smalki ziedu rakstiņi. «Paade Mode» galvenā dizainere ir māksliniece un ilustratore Edīte Ķirse.

Aigas Rēdmanes fotogrāfijās «Mixtape» vizuālo stāstu papildina izteiksmīga vide — mākslinieces Sabīnes Līvas mājokļa interjera dizains ar viņas gleznām.

Lindas Raitumas 2011. gadā dibinātais ģimenes uzņēmums «Paade Mode» ir izaudzis par starptautiski atzītu un apbalvotu bērnu lēnās modes zīmolu, kas pārstāvēts tirdzniecības vietās vairāk nekā 20 pasaules valstīs, un regulāri izpelnās arī ārzemju modes un dzīvesstila mediju uzmanību.