Foto — Santa Pīlēns

Bērnu modes zīmola «Paade Mode» rudens–ziemas 2022 kolekcija «Mov(i)e» ir veltījums dzīvei kā kino, kur ikviens var kļūt par stāsta galveno varoni. Jaunā kolekcija turpina zīmolam raksturīgo stilu, piedāvājot oriģinālas apdrukas un kvalitatīvus audumus, kas kombinēti ar mīkstiem adījumiem un papildināti ar izteiksmīgām virsjakām un ziemas aksesuāriem.

Ziņas Fold 21. septembris, 2022

««Paade Mode» tic atvērtam, piedzīvojumiem bagātam, jūtīgam prātam, kas ir brīvs no stereotipiem. Apģērbs, ko mēs valkājam, izceļ un iedrošina cilvēka personību, tāpēc mode, apģērbs un dzīvesstils ir kļuvuši par ļoti privātu, personisku vēstījumu. Tomēr bērns joprojām ir tas pats — vai tā būtu Rīga, Milāna, Parīze, Ņujorka, Londona vai jebkura cita vieta šajā nemitīgi mainīgajā, apaļajā, bezgalīgajā un vaļsirdīgajā pasaulē,» stāsta «Paade Mode» radošā direktore un dibinātāja Linda Raituma.

 

Lai dotu bērniem brīvību pašiem veidot savu stilu, kolekcija ar nolūku veidota tā, lai apģērbi būtu savstarpēji kombinējami un viens otru papildinātu. «Mov(i)e» raksturo gan grafiskas apdrukas un oriģināli izšuvumi, gan košas krāsas, kas rada rotaļīgu, tomēr vizuāli saskaņotu iespaidu. Daudzveidību kolekcijai piešķir arī dažādās, kontrastējošās materialitātes — viegls zīds un elastīga trikotāža tiek kombinēta ar rupjas faktūras adījumiem un velvetu.

 

«Paade Mode» uzsver, ka zīmola ar rokām radītie apģērbi kalpo daudzus gadus, un to piegriezumi, kas piemēroti gan svētkiem, gan ikdienai, meitenēm un zēniem, nezaudēs savu aktualitāti, mainoties sezonai. Uzņēmumam būtiska ir atbildīga attieksme pret ražošanas procesu, tāpēc viņi strādā pēc «nulle atkritumu, nulle krājuma» principa, maksimāli izvairoties no audumu un produkcijas atlikumu rašanās.