Foto — Aiga Rēdmane

Aizvadītajā Rīgas modes nedēļā bērnu apģērbu zīmols «Paade Mode» prezentēja 2018. gada rudens–ziemas kolekciju «Labāko draugu klases gadagrāmata». Jaunā kolekcija ir kā piedzīvojumiem bagāts ceļojums skolas ikdienā, sākot no mirkļa, kad bērns pirmo reizi atver dienasgrāmatu, līdz ziemas brīvdienu baudīšanai.

Ziņas Fold 17. aprīlis, 2018

Zīmola «Paade Mode» piedāvāto apģērbu klāstā ir dažādu stilu kleitas, mēteļi, «bomber» stila jakas, apjomīgi un bezvīļu adījumi, džemperi, legingi, žaketes un bikses zēniem. Par kolekcijas iedvesmu kalpojuši slavenu bērnu grāmatu varoņi, piemēram, Anna no Zaļajiem jumtiem, Toms Sojers un citi. Šie personāži rosinājuši iztēli ar mērķi radīt apģērbu, kas ir izteiksmīgs, spilgts un pārmantojams.

«Bērnu ikdienas dzīvē skola ir piemērota vide sapņu īstenošanai, mācībām, draudzības saišu stiprināšanai, kur bieži vien apģērbs un stils ir elementi, kas spilgti raksturo bērna personību, un liek tai izcelties pārējo vienaudžu vidū. Šī brīža mode pieprasa, lai apģērbs būtu viegli kombinējams starp ielu un augstās modes stila elementiem. Tāpat tam jābūt piemērotam gan skolas apmeklējumam, gan, nomainot kādu apģērbu daļu, ar iespēju doties uz draugu ballīti,» atzīmē «Paade Mode» radošā direktore Santa Pīlēna.

Ar kolekciju «Labāko draugu klases gadagrāmata» uzņēmums vēlas turpināt uzņemto stabilās izaugsmes kursu. «Katru jaunu sezonu uzdevums ir ne tikai saglabāt interesi zīmola cienītāju vidū, bet arī saglabāt bezkompromisu pieeju kvalitātes, ilgtspējīgas un videi draudzīgas ražošanas ziņā. Lai gan esam Latvijas uzņēmums, mūsu darbam ir pasaules līmeņa kvalitātes mēraukla — 98% «Paade Mode» izstrādājumu tiek eksportēti,» stāsta «Paade Mode» dibinātāja un vadītāja Linda Raituma.

2011. gadā dibinātais ģimenes uzņēmums «Paade Mode» ir izaudzis par vienu no vadošajiem Ziemeļeiropas bērnu lēnās modes zīmoliem, kas pārstāvēts tirdzniecības vietās vairāk nekā 20 pasaules valstīs, un regulāri izpelnās arī starptautisku modes un dzīvesstila mediju uzmanību.