Plakāts — «Associates, Partners et Sons»

Šo piektdien, 20. jūnijā, dizaina un IT koprades telpu «The Mill» atklās konference «Exchange», kurā jaunos start–up nozares censoņus uzrunās «Infogr.am», «Asketic» un «Clearleft» pārstāvji, investori no «Inventure» un «Imprimatur Capital», kā arī citi pieredzējuši profesionāļi.

Ziņas Fold 17. jūnijs, 2014

«The Mill» ir jaunizveidota dizaineru un programmētāju kopā strādāšanas vieta Rīgā, Brīvības ielas 33. namā, kuru kopīgiem spēkiem un mērķiem radījuši vairāki tehnoloģiju un dizaina uzņēmumi: «FROONT», «Sellfy», «Berta CMS» un «HungryLab».

Telpas atklāšana noritēs kā vienas dienas konference «Exchange», pulcējot pašmāju un ārzemju vieslektorus, un tās mērķis ir savstarpēji dalīties pieredzē par cilvēcību dizainā un dizaina spēju uzlabot biznesa rezultātus.

Aizsākot konferenci, par veiksmes formulu sekmīgu blakus projektu radīšanā runās Miķelis Baštiks no «Asketic» un «Cube» pārstāvji. Tam sekos «Infogr.am» un «Bondora» diskusija par stratēģijām, kas nepieciešamas, lai attīstītu starptautisku, strauji augošu uzņēmumu.

Otro konferences daļu iesāks starptautisku investoru komanda — Tomas Kosonens (Tuomas Kosonen, Somija) no «Inventure», Tobijs Mors (Toby Moore, Austrālija/Latvija) no «Imprimatur Capital» un Mārtiņš Šulte no «Beanstalk Capital», dalīsies pieredzē par dizaina nozīmi investoru lēmumu pieņemšanā. Jūlija Gifford un Jānis Palkavnieks no «Draugiem.lv Grupas» kopīgā diskusijā vērsīs uzmanību uz cilvēcību dizainā un eksperimentu nozīmi dizaina attīstībā.

Uzņemoties galvenā runasvīra godu, konferences programmu noslēgs «Clearleft» programmētājs un «Adactio» redaktors Džeremijs Kīts (Jeremy Keith, Lielbritānija) ar stāstījumu par to, kā radīt dizainu ar koda palīdzību.

Konferences programma atrodama un ieejas biļetes iegādājamas «The Mill» mājaslapā, šobrīd vēl pieejams ierobežots biļešu skaits par 35 eiro, kā arī tiks izlozētas vairākas brīvbiļetes. Sekot konferences jaunumiem un citiem pasākumiem iespējams «The Mill» Facebook lapā.

Konferences programma līdz piektdienai vēl tiks papildināta, visas diskusijas notiks angļu valodā.