Publicitātes attēls

Latvijas Dizaineru savienība (LDS) sadarbībā 
ar Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centru 9. martā rīko konferenci «Solis nākotnē 2023. Laiks pārmaiņām!». Pasākums pievērsīsies jaunākajām tendencēm tehnoloģiju jomā, inovācijās un līderībā un aplūkos to, kā gatavošanās pārmaiņām var palīdzēt saskatīt iespēju krīzē.

Ziņas Fold 20. februāris, 2023

Ko darīt, lai krīzes situācijā mēs spētu pielāgoties, mainīt domāšanu, izturēt un atjaunoties? Kādas iespējas sniedz klimata neitralitāte un «Jaunais Eiropas Bauhaus» un kā šīs iniciatīvas ietekmēs Latviju? Vai krīze var būt arī iespēja? Konference pulcēs Latvijas uzņēmumu un organizāciju vadītājus, personāla vadītājus, komunikācijas speciālistus, pakalpojumu un produktu attīstītājus un uzņēmējus, kuri apzinās pārmaiņu nozīmi savā, savas organizācijas un sabiedrības attīstībā, kā arī dizainerus un ilgtspējas speciālistus.

 

Konferencē uzstāsies: Mārtiņš Staķis, Rīgas mērs; Edvards Kušners, Latvijas Bankas ilgtspējas virziena vadītājs; Lučio Lamberti (Lucio Lamberti), Ph.D, mārketinga eksperts, «Metaverse Marketing Lab» zinātniskais direktors; Alesandro Kampi (Alessandro Campi), Milānas Politehniskajā institūta profesors, lektors un pētnieks; Anita Līce, Latvijas Darba devēju konfederācijas izglītības un nodarbinātības konsultante, koordinatore un pētniece; Inta Šoriņa, Liepājas «Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2027» projekta vadītāja; Alise Pizika, Rīgas pilsētas izpilddirektora Padomniece klimatneitralitātes jautājumos; Kaspars Rožkalns, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors; Salvis Roga, Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks; Anna Andersone, biedrības «Riga TechGirls» vadītāja; Dace Melbārde, Eiropas Parlamenta deputāte un Eiropas Parlamenta Kultūras un izglītības komitejas priekšsēdētāja vietniece, un daudzi citi.

 

«Solis nākotnē 2023» notiks 9. martā Latvijas Universitātes Zinātņu mājā Jelgavas ielā 3 Rīgā. Plašāka informācija par pasākumu — konferences mājaslapā.