Foto — Mārtiņš Cīrulis

Pagājušajā nedēļā tika pieteikta un «Modes manifestācijā» bija apskatāma pirmā «I’m Your Shirt» 2015. gada pavasara–vasaras kapsulkolekcija «Night Work» ar gleznotājas Zanes Veldres ilustrāciju apdrukām.

Ziņas Evelīna Ozola 23. marts, 2015

Nav noslēpums, ka radošs darbs daudziem labāk sokas naktī — tumsa un vientulība palīdz koncentrēties darāmajam, aizrautība dzen uz priekšu, un nervu sasprindzinājums neļauj aizmigt. Darbs naktī kļuvis par iedvesmu arī «I’m Your Shirt» dizainerei Indrai Miklāvai, radot jauno kolekciju un palīgā aicinot mākslinieci Zani Veldri. Par sadarbību Zane saka: «Man vienmēr šķitis interesanti darbus pie skatītājiem nogādāt arī caur citiem medijiem un citos formātos. Šādas sadarbības ir īpaši aizraujošas, jo pats gala rezultāts ir pārsteigums.»

Kapsulkolekcijā iekļauti unisex krekli gan ar, gan bez apdrukām — pagarināti, pogājami mugurpusē, ar interesantām audumu faktūru kombinācijām, kā arī dažādu garumu kreklkleitas sievietēm. Zīmola rokraksts atklājas rūpīgi pārdomātās detaļās: asimetriskās apkaklītēs, piedurkņu atlocēs, palielinātās krūšu kabatās, un vismaz vienā atšķirīgas krāsas podziņā.