Publicitātes attēls

Iedrošinot Latvijas uzņēmējus ceļā un starptautiskiem panākumiem, eksporta atbalsta kustība «The Red Jackets» sadarbībā ar «Mentoru klubu» līdz 29. martam aicina pieteikties 2018. gada apmācību un mentoringa programmai «Eksporta tramplīns».

Atbalsts Fold 21. marts, 2018

Programmai «Eksporta tramplīns» aicināti pieteikties jauni un apņēmīgi Latvijas eksportētāji, kuriem ir ambīcijas iekarot jaunus noieta tirgus un kuri vēlas mācīties un iedvesmoties no pieredzes bagātiem nozares profesionāļiem. Apmācībās tiks uzņemti 30 konkurētspējīgākie un motivētākie uzņēmumi, un tās ilgs pusgada garumā no aprīļa līdz oktobrim. Eksporta apmācību programma sastāvēs no trīs informatīviem un praktiskiem semināriem par pārdomātu stratēģijas un komandas veidošanu, veiksmīgu zīmola stāstu un mārketingu, kā arī galveno pārdošanas kanālu un eksporta tirgu identificēšanu un apgūšanu. Papildu kopējām apmācībām programmā iekļauts arī sešu mēnešu individuālais mentorings, kas paredz, ka katram dalībniekam būs piesaistīti divi mentori, ar kuriem tiks organizētas regulāras konsultāciju sesijas sekmīgai biznesa attīstībai.

«Eksporta tramplīna» mentoru un pasniedzēju komandu šogad veido 28 nozares profesionāļi — uzņēmēji un eksportētāji. Viņu vidū ir uzņēmuma «Gateway&Partners» un kustības «The Red Jackets» dibinātāja Inese Andersone, «Luminor» līzinga vadītājs Krišjānis Znotiņš, Eiropas Komisijas ekonomists Mārtiņš Zemītis, «DraugiemGroup» runasvīrs Jānis Palkavnieks, «Lattelecom» lielo klientu apkalpošanas daļas vadītājs Viesturs Bulāns, «Krassky» attīstības projektu vadītāja Līga Dripe, kā arī virkne citu pieredzējušu ekspertu un Eiropas Latviešu apvienības mentoru.

««Eksporta tramplīns» mums vienmēr ir bijusi svarīga un sirdij tuva iniciatīva, kas ļauj vienlaikus palīdzēt attīstīt 30 jaunos uzņēmējus. Mūsu pieredze rāda, ka šāda veida apmācības un sešu mēnešu mentorings ir ļoti noderīgs solis biznesa attīstībā, kas paver uzņēmumam jaunas iespējas nākotnē. Turklāt tā ir lieliska iespēja arī mūsu mentoriem un sadarbības partneriem iedvesmoties no jaunajiem un apņēmības pilnajiem uzņēmējiem,» komentē kustības «The Red Jackets» dibinātāja Inese Andersone.

Šogad «Eksporta tramplīns» norisinās jau trešo reizi. Galvenie kritēriji, pēc kuriem ekspertu komanda izvēlēties programmas dalībniekus, ir uzņēmēju ambīcija attīstīties eksporta tirgos, radošs piedāvājums, kā arī motivēta darbinieku komanda. Pieteikties «Eksporta tramplīnam» iespējams, līdz 29. martam aizpildot tiešsaistes anketu. Dalība apmācību programmā ir bez maksas. Izvēlētie dalībnieki tiks paziņoti 13. aprīlī, un «The Red Jackets» pārstāvji ar viņiem sazināsies personīgi, lai informētu par apmācību plānu un norisi.