Foto — Pēteris Vīksna

Sagaidot aktīvo sezonu, sporta apģērbu zīmols «Muta Sportswear» laidis klajā jaunu kolekciju «Verve», kurā iekļautie apģērbi piemēroti gan treniņiem sporta zālē, gan jogas nodarbībām un kustībām brīvā dabā. «Verve» iedvesmas avots ir šāda paša nosaukuma spēka treniņš ķermeņa un prāta attīstīšanai.

Ziņas Fold 28. maijs, 2019

Sieviešu sporta apģērbu kolekcijas «Verve» pamatā ir funkcionalitāte savienojumā ar unikālām apdrukām, kurās atklājas tīras, plūstošas formas un abstraktas, ierobežotā krāsu gammā ieturētas līnijas. To autori ir mākslinieki Paula Lore un Klāvs Loris, kas zīmolu «Muta Sportswear» izveidoja 2014. gadā pēc grafikas un glezniecības studijām Latvijas Mākslas akadēmijā.

Jaunākās kolekcijas apģērbos izmantoti metāliska spīduma bronzas krāsas laukumi kopā ar viegli caurspīdīgiem tīkliņa elementiem, radot sportisku, bet vienlaikus sievišķīgu koptēlu. «Verve» dominē trīs krāsas — melnā, bronza un maigi rozā, kas atklājas dažādās kombinācijās. Sporta legingi un krūšturi, kā arī dažādu siluetu krekliņi šūti no fiziskām aktivitātēm atbilstošiem, viegliem un sviedrus uzsūcošiem materiāliem, lai nodrošinātu neapgrūtinātu valkātāja kustības. Kolekcijas apģērbus iespējams gan kombinēt savā starpā, gan nēsāt atsevišķi. Tie ir roku darba rezultāts un tapuši Rīgā.

«Muta Sportswear» apģērbus iespējams iegādāties zīmola mājaslapā.