Foto — Bruno Kabucis

Dizaineres Indras Miklāvas zīmola «I’M Your Shirt» kreklu, blūžu un kreklkleitu klāstu papildinājusi ikdienas apģērbu līnija sievietēm un vīriešiem. Tajā padomāts ne tikai par vizuālo pusi un neordinārām detaļām, bet īpaša uzmanība pievērsta arī valkātāja ērtībām.

Ziņas Fold 6. aprīlis, 2016

«I’M Your Shirt» jaunumi šajā sezonā ir mīksta un plāna džinsa auduma krekli un kleitas, kā arī klasiski rūtaini krekli. Uz citu fona zīmola apģērbi izceļas ar spilgtiem akcentiem, bet atšķirīgas krāsas podziņa katrā no tiem jau kļuvusi par nemainīgu «I’M Your Shirt» atpazīšanas zīmi kopš uzņēmuma pirmsākumiem 2012. gadā.

Modes dizainere Indra Miklāva stāsta, ka ideja par «casual» apģērbu līniju daļēji radusies, uzklausot klientu vēlmes, un patiks tiem, kuri vēlas izskatīties labi arī ikdienas steigā: «Lai gan es esmu gludināšanas fanāte, es ļoti labi saprotu, ka lielākā daļa cilvēku nav gatavi tam veltīt daudz laika. Jaunie džinsa krekli izskatās lieliski arī negludināti.» Tāpat no viegla un mīksta džinsa auduma tapušas dažādu garumu un formu kleitas, kuras iespējams izvēlēties atbilstoši gaumei un augumam. Dizainere uzsver, ka, pilnīgi visām «I’M Your Shirt» komandas radītajām kleitām piemīt kāda praktiska iezīme — tām ir kabatas.

Zīmola jaunākie vīriešu kreklu modeļi ir dažādi — pieguļoši, brīva piegriezuma, pagarināti. Saglabājot kopējo apģērbu līnijas vadmotīvu, vairākos tumšā džinsa auduma kreklos iestrādātas košas rūtainas detaļas, bet rūtainajos, kas šūti no Japānā pasūtināta mīksta kokvilnas auduma, — krāsainu lentīšu iekantējumi krūšu daļā un piedurkņu atlocēs.

Zīmola «I’M Your Shirt» apģērbus iespējams iegādāties uzņēmuma mājaslapā, Latvijas modes dizaina veikalos «Paviljons», «8 Rooms» un «Taste Latvia», kā arī veikalos Lietuvā un Vācijā.