Foto — Aiga Rēdmane, stils — Santa Bindemane

Bērnu modes zīmols «Paade Mode» nācis klajā ar aktuālo rudens–ziemas apģērbu kolekciju «Tur Ziemeļos», kuras galvenais akcents ir tumšo un košo krāsu saspēle. Jaunajā kolekcijā ietilpst gan silti, omulīgi adījumi, gan svinīgi un izsmalcināti tērpi puikām un meitenēm.

Ziņas Fold 10. augusts, 2016

Kolekcijas izstrādē dizaineri iedvesmojušies no Latvijas tumšāko mēnešu naksnīgajām debesīm, kur šķietami nemīlīgā tumsa pārsteidz ar dažādu debesu spīdekļu dzirkstīm, mēness gaismas spēlēm, ziemeļblāzmu. «Tur Ziemeļos» («Up North») ir zīmola «Paade Mode» desmitā kolekcija un, lai arī tās apģērbos izmantota merino vilna no Japānas, organiskā kokvilna no Portugāles un neierastām krāsu un formu kombinācijām bagāti «Liberty» audumi, visu izstrādājumu ražošana joprojām norit Latvijā.

Kolekcija piedāvā plašu bezvīļu adījumu līniju, dizains bagātināts ar Edītes Ķirses izstrādātiem izšuvumiem, un kopējais stils papildināts ar bagātīgu aksesuāru līniju, kas tapusi sadarbībā ar Ingu Gailīti. Zīmola radītāja Linda Raituma norāda, ka «Paade Mode» apģērbi «atbrīvo un pasvītro katra bērna personību» un darināti tā, lai tos varētu viegli kombinēt un nēsāt gan ikdienā, gan īpašos dzīves mirkļos.

Četru zīmola darbības gadu laikā uzņēmuma radītie produkti iekļuvuši vairāk nekā 30 vadošo bērnu apģērbu tirdzniecības vietu sortimentā Latvijā, Beļģijā, Anglijā, Amerikā, Austrālijā, Francijā, Itālijā, Izraēlā, Krievijā, Nīderlandē, Honkongā, Turcijā, Sauda Arābijā un Vācijā.