«Deco Jazz». Foto — Māris Ločmelis

Stikla dizaina zīmols «an&angel» laidis klajā jaunu trauku kolekciju «Moon» un jaunu esošas kolekcijas variāciju «Deco Jazz» zilganzaļā un dzintara krāsā.

Ziņas Evelīna Ozola 22. aprīlis, 2015

Jaunā dizaina trauki, tāpat kā pārējās «an&angel» kolekcijas, ir roku darbs, veidoti no vairāku slāņu krāsota stikla un pārklāti ar plānu nerūsējošā tērauda slāni. Stilistiski jaunās kolekcijas seko zīmola vērtībām, apvienojot inovatīvu ražošanas tehnoloģiju ar svaigu, ziemeļniecisku veidolu. Jaunā dizaina trauki ir pieejami zilganzaļā un dzintara tonī, ar pilnu spoguļveida pārklājumu vai ar izskalotiem rakstiem. Tie lieliski kalpos gan kā akcents interjerā, gan gluži praktiski — augļu un uzkodu servēšanai.

«an&angel» produktu klāstā līdz šim vispieprasītākā bijusi starptautiski godalgotā «Deco» kolekcija. Tās jaunā variācija «Jazz» ir ieguvusi jaunu, rotaļīgāku formu, un tirdzniecībā būs pieejama ierobežotā daudzumā. Savukārt jaunā «Moon» kolekcija izceļas ar klasiskās līnijās ieturētu vairāku līmeņu formu, kas sasaucas ar mēness tumši mirdzošo dabu.

Jauno kolekciju autors ir «an&angel» dizaineris Artis Nīmanis.