«TechChill» vizuālā identitāte — «WIG»

Līdz 15. janvārim jaunuzņēmumi aicināti pieteikties konferences «TechChill» start–up konkursam, kurā sacentīsies tehnoloģiju uzņēmumi sēklas investīciju posmā. «Pitch Battle» mērķis ir dot iespēju jaunām un daudzsološām start–up komandām prezentēt savu ideju uz lielās skatuves vairāk nekā 1000 cilvēku auditorijai un sacensties par globālu investoru, starptautisku mediju un potenciālo klientu uzmanību. Jaunuzņēmumu atlase, mentoru apmācības un piču cīņa norisināsies sadarbībā ar «Startup Wise Guys», kas ir viens no lielākajiem jaunuzņēmumu akseleratoriem Eiropā.

Ziņas Fold 3. janvāris, 2017

No 9. līdz 10. februārim Rīgā sesto reizi norisināsies start–up un tehnoloģiju konference «TechChill». Šogad tās rīkotāji uzsākuši sadarbību ar akseleratoru «Startup Wise Guys», kuri vadīs gan «Pitch Academy» intensīvās apmācības, gan «Pitch Battle» norisi un izvērtēšanu. «Start–up pasaulē prezentēšana ir pārdošanas un investoru piesaistes procesa pamatā. «Pitch Academy» strādās ar desmit jaunuzņēmumu komandām, lai uzlabotu viņu prezentēšanas prasmi, sajūsminātu un iedvesmotu savu auditoriju, kas būtiski uzlabos viņu iespējas piesaistīt komandas biedrus, klientus un investorus nākotnē,» uzsver Kristobals Alonso (Cristobal Alonso), «Startup Wise Guys» starptautiskais vadītājs.

Lai pieteiktos «Pitch Battle», interesentiem līdz 15. janvārim jāaizpilda pieteikuma forma. Profesionāla žūrija no pieteikumiem atlasīs 10 labākos jaunuzņēmumus, kuri tiks paziņoti 19. janvārī. Apstiprinātās komandas iegūs iespēju piedalīties «Startup Wise Guys» «Pitch Academy» vienas dienas intensīvajās apmācības 9. februārī. Akadēmijas ietvaros komandas konsultēs pieredzējuši savas nozares eksperti, mentori un investori, kuri dos padomus, kā uzlabot vai papildināt produktu, risinājumu un komandas sagatavoto prezentāciju. Dienas beigās jaunie uzņēmumi publiski prezentēs savu ideju, un žūrija izvēlēsies piecus finālistus, kuri kāps uz «TechChill» lielās skatuves 10. februārī, lai piedalītos «Pitch Battle». Konferences organizatori informē, ka pusfināla skatītāju auditorijā dalību apstiprinājuši arī 30 biznesa eņģeļi no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kuri meklēs savu nākošo investīciju objektu.

Piecas labākās komandas, kuras piedalīsies «TechChill» piču cīņā uz galvenās skatuves, sacentīsies par galveno balvu — pilnībā apmaksātu ceļojumu uz Silīcija ieleju, lai tiktos ar potenciālajiem investoriem un partneriem. Komandas pretendēs arī uz vairākām papildu balvām no konferences atbalstītājiem. Tomēr pats lielākais ieguvums ir atpazīstamība, ko dod uzstāšanās tik lielai un nozīmīgai auditorijai. Iepriekšējo «TechChill» uzvarētāju vidū ir tādi nu jau plaši pazīstami jaunuzņēmumi kā «Infogr.am», «TrackDuck», «Edurio» un «Nordigen», kuri turpinājuši veiksmīgu attīstību un piesaistījuši vairākus miljonus investīciju.

 

Vairāk par konferenci «TechChill», kā arī tās ietvaros notiekošo start–up konkursu «Pitch Battle», iespējams uzzināt pasākuma mājaslapā, kur nopērkamas arī konferences biļetes.