Foto — Andis Jurjāns

Aizvadītais rudens bijis produktīvs modes zīmolam «One Wolf» — Rīgas modes nedēļā prezentēta 2019. gada pavasara–vasaras kolekcija «Sēņotājs», un Vecrīgā atvērts jauns veikals.

Ziņas Fold 29. novembris, 2018

Oktobrī Rīgas modes nedēļas skatē tika izrādīta modes zīmola «One Wolf» jaunākā, 2019. gada pavasara–vasaras kolekcija «Sēņotājs». Tās iedvesmas avots ir mežs un sēņošana, kuru zīmola dizainere Agnese Narņicka uztvērusi kā vienu no būtiskiem mūsu kultūras mantojuma fenomeniem. «Kolekcijas tēls atspoguļo neizzūdošo latvieša sēņošanas tradīciju un mīlestību pret mežu. Kolekcijā ir iekļauti vēsturiski klasiskā stila, kā arī mūsdienu garderobes ģērbšanās principi. Tajā izmantoti dažādu dabīgu kokvilnas materiālu veidi un to kombinācijas. Apģērbus papildina īpaši veidoti aksesuāri — cepures, somas un  lakati,» komentē Agnese. Kolekcijā dominē zaļie, brūnie un pelēkie toņi, ko papildina apdrukas ar meža veltēm.

Kolekcija «Sēņotājs» individuāliem pasūtījumiem jau pieejama «One Wolf» jaunajā veikalā Laipu ielā 2/4, Vecrīgā. Joprojām turpinās darboties arī ar studiju un darbnīcu apvienotā tirdzniecības zāle Lāčplēša ielā, taču zīmola līdzīpašniece Sarmīte Mickeviča par Vecrīgas priekšrocībām sauc plašākas telpas un iespējas ar Latvijas modes dizainu iepazīstināt tūristus. Veikala sortimentā ir «One Wolf» aktuālā rudens–ziemas kolekcija «Deficīts», džinsi, džemperi un t–krekli. Tas tiks papildināts arī ar aksesuāriem — somām no Latvijas dizaineriem «ERER» un «June9».

«One Wolf» apģērbi pieejami tirdzniecības vietās Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Nīderlandē, Beļģijā, Francijā, Austrijā, Japānā, ASV, kā arī zīmola internetveikalā.