Attēls — «LDesign»

Esam saņēmuši ziņas no vairākiem Ukrainas arhitektiem, dizaineriem, ainavu arhitektiem un citu profesiju pārstāvjiem, kuri meklē darba un sadarbības iespējas Latvijā. Daļa devušies bēgļu gaitās, citi pārvietojušies uz relatīvi drošākām vietām Ukrainā, bet visi vēlas turpināt strādāt savā profesijā, veicot darbus attālināti.

Atbalsts Fold 28. maijs, 2022

Vitalii Koshelnyk

Ukraiņu video montāžas režisors Vitālijs Košeļņiks, kuram ir vairāk nekā desmit gadu pieredze darbā ar reklāmām, televīzijas pārraidēm un sporta projektiem, meklē darba un sadarbības iespējas.

CV

e-pasts

Andriy Asanov Architecture and Interior Design studio

Andrija Asanova arhitektūras un dizaina studija tika dibināta 2003. gadā, un kopš tā laika birojs īstenojis daudzus publiskās un privātās arhitektūras un interjera projektus, kā arī saņēmis vairākas nacionāla mēroga balvas. Uzņēmums piedāvā izstrādāt gan pilnus arhitektūras un interjera projektus, gan atsevišķus rasējumus un vizualizācijas.

Portfolio

e-pasts

Mykhailo Savchyn

Jaunais arhitekts Mihailo Savčins no Ļvivas meklē attālinātā darba iespējas. Viņam ir desmit gadu pieredze darbā ar «ArchiCAD» programmu, un viņš ir gatavs izstrādāt rasējumus arhitektūras un interjera projektiem.

Projektu piemēri

e-pasts

 

Tetiana Ruban

Radošā žurnāliste un producente Tetjana Rubana šobrīd atrodas Jelgavā un meklē darbu savā jomā. Viņai ir vairāk nekā divdesmit gadu pieredze darbā ar medijiem, tekstiem, scenārijiem un video. Tetjana piedāvā arī ārštata video veidošanas pakalpojumus, piesaistot montāžas speciālistus, ilustratorus, animatorus un citus profesionāļus.

Portfolio

e-pasts

 

Yana Kovsh

Grafikas dizainere Jana Kovša no Kijivas ieradusies Jelgavā un meklē klātienes vai attālinātā darba iespējas Latvijā. Lai gan Jana ieguvusi izglītību vides dizainā, viņa jau vairākus gadus darbojas grafikas dizaina un reklāmas jomā, kā arī prot zīmēt ar roku.

Portfolio

e-pasts

Maryna Daniltseva

Interjera dizainere Marina Daņiļceva no Kijivas ieguvusi arhitektūras izglītību, kā arī uzkrājusi plašu pieredzi vizualizāciju veidošanā. Savā darba viņa saskārusies gan ar publiskajiem, gan privātajiem interjeriem. Marina vēlas strādāt attālinātu darbu ar interjera projektiem un vizualizācijām.

Portfolio

e-pasts

Druid Project Bureau

Arhitektūras un būvniecības projektēšanas birojs «Druid Project Bureau» no Dņipro piedāvā izstrādāt arhitektūras un interjera, kā arī inženierkomunikāciju projektus. Birojā ir vairāk nekā divdesmit darbinieku, uzkrāta pieredze darbā ar BIM un sadarbībā ar citiem birojiem Zviedrijā, Melnkalnē un ASV.

Portfolio

e-pasts

Anarchytects

Jaunie arhitekti Andrijs Kravčuks un Pavlo Kovaļovs savu studiju «Anarchytects» izveidojuši pavisam nesen un ir apņēmīgi turpināt darbu arī kara apstākļos. Abi dibinātāji guvuši pieredzi, strādājot progresīvos Ukrainas arhitektūras birojos, un gatavi sadarbībai arhitektūras un interjera dizaina projektos.

Portfolio

e-pasts

 

Daniil Batuschak

Video operators Danīls Batusčaks meklē darbu savā profesijā, kā arī piedāvā veikt video montāžas pakalpojumus attālināti.

Portfolio

e-pasts

 

LDesign LLC

Ainavu arhitektūras studija «LDesign» piedāvā izstrādāt ainavu arhitektūras un publiskās ārtelpas projektus. Uzņēmumam ir vairāk kā piecpadsmit gadu pieredze parku un dārzu projektēšanā, būvniecībā un uzturēšanā. «LDesign» specializējas apzaļumotu jumtu projektēšanā.

Portfolio

e-pasts

Oksana Lisyuk

Interjera dizainere Oksana Lisjuka no Rivnes meklē attālināta darba iespējas. Ieguvusi maģistra grādu arhitektūrā un vairāku gadu pieredzi arhitektu birojā, spēj patstāvīgi izstrādāt gan interjera koncepciju, gan tehniskos risinājumus.

 

Portfolio

e-pasts

Korovai Architects

2017. gadā Vinnicā dibinātais arhitektūras birojs «Korovai Architects» piedāvā izstrādāt vizualizācijas, telpu plānojumu un rasējumus. Uzņēmumam ir pieredze gan individuālo dzīvojamo māju, gan daudzdzīvokļu namu, gan interjeru projektēšanā.

Portfolio

e-pasts

Ksenia Lareli

Māksliniece un arhitekte Ksenija Lareli meklē attālināta darba iespējas arhitektūrā vai dizainā. Līdz ar grafikas un arhitektūras datorprogrammām viņa prot zīmēt un gleznot arī ar roku.

Portfolio

e-pasts

Archmaster

Sešu cilvēku arhitektūras birojs «Archmaster» no Odesas ar pieredzi liela mēroga arhitektūras konkursos meklē sadarbības iespējas. Projektē gan daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas, gan privātas rezidences un interjerus, veido 3D modeļus un vizualizācijas.

Portfolio

e-pasts

Aicinām dalīties ar šo sarakstu, kā arī ar informāciju par iespēju iesūtīt savu portfolio, lai darba devējiem un sadarbības partneriem būtu vieglāk atrast darba meklētājus. Joprojām apkopojam arī vietējo uzņēmumu piedāvātās vakances Ukrainas profesionāļiem, ko var iesūtīt, rakstot uz info@fold.lv.