Stils — Elīna Štobe, foto — Liene Pētersone

Bērnu apģērbu zīmols «Hebe» radījis 2016/17. gada rudens–ziemas kolekciju «Nordic Heritage», kurā ērtas, ikdienas valkāšanai paredzētas drēbes papildina drosmīgi akcenti. Savu svaigāko veikumu «Hebe» izrāda arī pasaules lielākajās nozares izstādēs.

Ziņas Fold 26. janvāris, 2016

«Hebe» jaunākajā kolekcijā «Nordic Heritage», kā jau nosaukums liecina, apspēlēta ziemeļnieciskā mantojuma tēma. Zīmols palicis uzticīgs mīkstai kokvilnai un zīmētu dzīvnieku apdrukām (autore — Līga Kitchen), bet zvēru vidū parādījušies ziemeļbrieži, pūces, lāči un lūši, kā arī daļu apģērbu papildina mākslīgā kažokāda. Apģērbu kolekcijā puikām un meitenēm ietilpst bodiji, legingi, kleitas un krekliņi, kuros mežonīgums iet roku rokā ar smalkām detaļām.

Lai arī viss «Hebe» apģērbu ražošanas cikls, no skicēm līdz šūšanai, norit Latvijā, jau par tradīciju kļuvis bērnu modes nozīmīgāko notikumu apmeklējums divreiz gadā. Uzņēmuma pārstāve Oksana Apsīte stāsta, ka viesošanās izstādēs palīdzot ne tikai sekot modes aktualitātēm un radīt pašiem savas idejas, bet arī iegūt atpazīstamību, un šobrīd zīmola apģērbi nopērkami ne tikai veikalos Latvijā, bet tiek arī eksportēti uz deviņām valstīm.

Šobrīd zīmola «Hebe» jaunākā kolekcija «Nordic Heritage» apskatāma Parīzē, kur šodien, 26. janvārī, noslēdzas viens no ievērojamākajiem bērnu preču ražotāju notikumiem pasaulē — izstāde «Playtime Paris». Savukārt pēc pāris nedēļām, no 3. līdz 5. februārim «Nordic Heritage» būs apskatāma «CIFF Kids» izstādē Kopenhāgenā.