Foto — Agnese Aljēna

Atspirdzinoša limonāde, sulīgas ogas, saule un ūdens — apdruku motīvi, kas atrodami zīmola «Hebe» šī gada pavasara–vasaras kolekcijas «Vasaras garša» apdrukās. Pašlaik «Hebe» drēbes pieejamas bērniem no dzimšanas līdz 12 gadu vecumam, taču jau iesākts darbs pie apģērbu līnijas arī pieaugušajiem.

Ziņas Fold 10. marts, 2016

Bērnu apģērbu zīmola «Hebe» atpazīstamības zīme ir oriģinālās audumu apdrukas, kas tematiskajām kolekcijām piešķir īpašu noskaņu. Apģērbu dizaina autore ir «Hebe» vadītāja Inga Blumberga, bet košās audumu apdrukas aktuālajai sezonai ir ilustratores Līgas Kitchen un mākslinieces Sanitas Simtnieces darbs. Vasarīgajā kolekcijā svītrainus jūrnieku stila krekliņus papildina zīmējumi ar augļiem un saldējumu, uz dabīgās kokvilnas pasteļkrāsu kleitiņām rotājas zemenes, avenes un ķirši. Apdrukās atrodamas arī citas neatņemamas vasaras sastāvdaļas — peldētājas, suņi un «Vespa» motorolleri, kas piešķir tērpiem elegantu retro sajūtu un iepriecina ne tikai mazos apģērbu valkātājus, bet arī viņu vecākus. Paliekot uzticīgiem uzņēmuma pamatvērtībām — jautrībai, iztēlei un kvalitātei — kolekcija «Vasaras garša» («Taste of Summer») piedāvā vieglus kokvilnas krekliņus, kleitas, svārkus, legingus un bodijus meitenēm un puikām no dažu mēnešu līdz 12 gadu vecumam.

Šobrīd «Hebe» zīmols pārstāvēts desmit veikalos Latvijā un 27 tirdzniecības vietās ārpus tās robežām. Kopš jaunā gada eksporta valstu sarakstam pievienojusies arī Kanāda. «Uzņēmums nemitīgi attīstās, domājam par to, kā saglabāt un uzlabot sasniegto līmeni, paplašināt piedāvāto produktu un pakalpojumu klāstu, būt interesantiem Latvijai un citām valstīm,» komentē «Hebe» vadītāja Inga Blumberga. Šajā pavasarī uzņēmuma pārstāvji informē par vairākiem jaunumiem — «Hebe» veikalā–studijā (Melngaiļa iela 2a, Rīga), kur notiek arī apģērbu ražošana, papildus zīmola precēm ​būs iespēja iegādāties attīstošās rotaļlietas, tāpat uzņēmumā tiek veidota arī apģērbu līnija pieaugušajiem. Savukārt citiem uzņēmumiem «Hebe» piedāvās veikt «private label» pasūtījumus, pēc pieprasījuma izstrādājot apģērbu dizainu, ļaujot izvēlēties audumus un to apdrukas.

Tāpat kā iepriekš, arī šosezon «Hebe» kolekcija būs skatāma pašmāju modes pasākumos un gadatirgos Latvijā un ārzemēs. Tuvākā iespēja klātienē novērtēt kolekciju «Vasaras garša» būs modes skatē, kas 19. martā norisināsies Latvijas modes nedēļas «Modes manifestācija» ietvaros.