Publicitātes foto

No 17. novembra mākslas galerija «Putti» aicina apmeklēt Izraēlas laikmetīgo rotu un aksesuāru zīmola «Noritamy» izstādi «Starp divām pasaulēm».

Ziņas Fold 7. novembris, 2017

Izraēlas laikmetīgo rotu un aksesuāru zīmols «Noritamy» dibināts 2007. gadā, un tā idejas autores ir māte un meita — radošs duets, kuru vārdi veido arī zīmola nosaukumu. Nori ir interjera arhitekte, savukārt Tami — rotu dizainere.  Zīmola rotas un aksesuāri tiek radīti, izmantojot gan dārgmetālus un dārgakmeņus, piemēram, zeltu, dimantu un sudrabu, kā arī vienkāršākus materiālus — misiņu, nerūsējošo tēraudu, koku, polimēru un ādu.

«Noritamy» rotaslietu un aksesuāru  dizainā savijas arhitektūras elementi, skulpturālas formas un māksla, kas kopā veidu zīmolam raksturīgo izsmalcināto stilu. Kaklarotas, rokassprādzes, gredzeni, auskari piesaista ar modes aktualitāšu interpretāciju. Vienlaikus šiem darbiem piemīt klasisko rotu pamatīgums un delikāts austrumniecisks šarms, kas tos ļauj pielīdzināt valkājamai mākslai.

Izstāde «Starp divām pasaulēm» mākslas galerijā «Putti» tiek rīkota, atzīmējot Latvijas un Izraēlas diplomātisko attiecību dibināšanas 25. jubileju.

 

«Noritamy» izstāde būs skatāma no 17. līdz 27. novembrim galerijā «Putti», Peitavas ielā 5, Rīgā. Plašāka informācija pieejama galerijas mājaslapā.