«Hamburg Kreativ Gesellschaft» logo — «Hansen/2»

Līdz 16. jūnijam mūzikas industrijas jaunuzņēmumi no visas Eiropas aicināti pieteikties dalībai «Music WorX» akseleratora 2019. gada programmā, kas tiks īstenota no augusta vidus līdz novembra sākumam Hamburgā, Vācijā. Tās dalībniekiem būs iespēja gan iegūt mentoru konsultācijas un piedalīties citos uz biznesa attīstību vērstos pasākumos, gan saņemt finansiālu atbalstu.

Atbalsts Fold 23. maijs, 2019

«Lielie dati, blokķēde un mākslīgais intelekts, digitālās platformas un sociālie mediji — tehnoloģiju progress vedina mūzikas industriju pastāvīgi «izgudrot» sevi no jauna. Mums ir nepieciešami pionieri, kuri radikāli pārvērstos producēšanas un izplatīšanas apstākļus un mainīgās lietotāju vēlmes saredz kā iespēju,» raksta mūzikas jaunuzņēmumu akseleratora «Music WorX» organizatori, nodibinājums «Hamburg Kreativ Gesellschaft». Akseletora programmā aicināti piedalīties Eiropas jaunuzņēmumi, kas izstrādā inovatīvus biznesa modeļus mūzikas industrijā, piemēram, veido licencēšanas un fanu platformas, datu analītikas rīkus un citus tehnoloģijās balstītus risinājumus, kas nākotnē varētu virzīt mūzikas industrijas attīstību.

«Music WorX» ir viens no retajiem akseleratoriem pasaulē, kas paredzēts tieši mūzikas industrijas pārstāvjiem. Ne vairāk kā četri uzņēmumi tiks uzņemti trīs mēnešus ilgajā programmā, kuras laikā Hamburgas mūzikas industrijas pārstāvji, eksperti un mentori, dalīsies zināšanās par biznesa attīstīšanas iespējām. Akseleratora programma būs sadalīta 3–4 daļās, kurās ietilps gan meistarklases, gan individuālas, īpaši pielāgotas konsultācijas. Tāpat dalībniekiem būs iespēja iepazīties un apmainīties pieredzes stāstiem ar citiem uzņēmējiem un mūzikas industrijas pārstāvjiem, kā arī šo trīs mēnešu laikā darbam izmantot koprades telpu Hamburgā. Dalībnieki saņems arī bezmaksas ieeju un iespēju prezentēt savas idejas «Reeperbahn Festival» konferencē.

Papildu minētajam četri dalībai akseleratorā izvēlētie uzņēmumi saņems grantu 5000 eiro apmērā, kā arī atbalstu dzīvošanas izmaksu segšanai — 1500 eiro vienai personai (programmā var piedalīties līdz 3 cilvēkiem no viena uzņēmuma).

 

Akseleratora «Music WorX» 2019. gada programma ilgs no augusta vidus līdz novembra sākumam. Pieteikšanās — līdz 16. jūnijam, aizpildot reģistrācijas formu «Hamburg Kreativ Gesellschaft» mājaslapā, kur pieejama plašāka informācija.