Modelis «Eleven». Foto — Sandijs Ruļuks

Apavu zīmols «Elīna Dobele» prezentējis jaunāko rudens–ziemas apavu un aksesuāru kolekciju, kurā jau iemīļoti zābaku modeļi ieguvuši modernāku papēža formu un masīvāku pazoli. Līdz ar šo kolekciju zīmols uzsāk apavu izgatavošanu Itālijā.

Ziņas Fold 13. novembris, 2019

Kolekcijas iedvesma un uzmanības centrs ir Elīnas Dobeles zīmola kliente — par sevi pārliecināta, pašpietiekama, inteliģenta personība. Vērtības, kuras viņai svarīgas, ir arī ilgtspējīga dizaina pamats.

Jaunākās kolekcijas apavi ir lakoniski, ērti un pamatīgi. Tie pieejami klasiski melnā, pērļu pelēkā, tumšzaļā un aveņsarkanā krāsā, ar kamuflāžas raksta auduma ielaidumiem. Kolekciju papildina vieglas, ūdens necaurlaidīgas un ietilpīgas pleca somas un mugursomas, kas izgatavotas no auduma. Kolekcijā saskatāmas atsauces uz iepriekšējo gadu veiksmīgākajiem modeļiem, reizē izmantojot jaunas tehnoloģiskas iespējas, ko sniedz ražošana Itālijā. Visi zābaki izgatavoti, izmantojot oriģinālās «Elīna Dobele» liestes, tādējādi nezaudējot ērtību, ko klientes novērtējušas līdz šim.

«Ilgtspējība ir tēma, kas visu zīmola pastāvēšanas laiku man ir bijusi ļoti svarīga. Tieši tādēļ izvēlējos ražošanu turpmāk attīstīt Itālijā, kur apavu izgatavošanas tradīcijas garantē augstākās kvalitātes izpildījumu,» skaidro dizainere Elīna Dobele.  Līdz ar ražošanas pārcelšanu uz Itāliju, zīmols varēs nodrošināt ne tikai pieprasījumu Latvijā, bet attīstīt zīmolu arī plašākā mērogā. Savukārt individuāli apavu un aksesuāru pasūtījumi un remonta pakalpojumi arī turpmāk tiks nodrošināti Rīgā.